Työpajat/Koulutus

Erilaisia koulutuspaketteja

Nukketeteatteri PikkuKulkuri järjestää koulutusta räätälöidysti tilaajan toiveesta. Seuraavassa muutamia valmiita konsepteja, joista voit valita oman koulutuksesi tai työpajan.

NUKKETEATTERI-ESITYS + LUENTO
Alkuun tilaajan kanssa sovittava esitys, jonka jälkeen puolentoista tunnin havainnollinen luento nukketeatterista.

TYÖPAJAT
Nukketeatteri PikkuKulkuri järjestää työpajoja räätälöidysti niin lapsille kuin aikuisillekin.

Salamasankari-työpaja

Piki-Salamasankari –esityksen yhteyteen on mahdollista tilata työpaja, jossa lapset saavat rakentaa näytöksen jälkeen itselleen oman Salamasankarihahmon, joka pääsee työpajan lopuksi kaverimajaan. Majan nukkeväki kuvataan Nukketeatteri PikkuKulkurin Facebook-sivuille kaiken kansan nähtäväksi.

Työpajassa saa kokeilla myös Salamasankarin viittaa ja harjoitella Salamasankarin hyppyjä. Työpajan kesto noin puoli tuntia.
Maksimi osallistujamäärä noin 20 henkilöä.

varjoteatteri.jpg

Varjoteatterityöpaja “Laavuteltta”
Sopii kaikenikäisille lapsille sekä sisällä- että ulkona toteutettavaksi.

marionettipaja.jpg

Marionettityöpaja
Tehdään marionettinuket omista pitkähihaisista T-paidoista. Kasvot ovat kertakäyttölautasista ja tukka erilaisista langoista. Kysy Lisää!

NUKKETEATTERI VARHAISKASVATUKSEN JA OPETUKSEN APUVÄLINEENÄ20160713_181820r.jpg

Nukketeatterikoulutus varhaiskasvattajille, opettajille, kirjastovirkailijoille jne. Kolmen tunnin aikana tutustutaan nukketeatterin mahdollisuuksiin käytännön työn apuvälineenä. Tämä koulutuspaketti on täynnä tietoa ja tekemistä. Tutustutaan nukeilla näyttelemiseen ja saadaan itse harjoitella mm. oheisen kuvan pöytäteatterinukeilla.

marionettipaja

Lasten kurssilla tehtiin monennäköisiä nukkeja.